Puromuz2.com: Kaliteli Puro Satın Al

Posted on

Puro seçiminiz, yakışınız, sineişçilikiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar baştan aşağı size özeldir. Ancak gine bile aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç sınır var! 1- Puro Seçimi Ben bu alfabemda günün her saatinde sinemeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz bile keyfinize gereğince, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrol Ika Il imalı Karayip purolarda sinemeden önce nemliliğini kontrol etmek gerekir. Bu Toscanello sinein meri bileğil. Toscanello severler damak zevklerine gereğince farklı nem oranlarında sinemeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş altı da sınama taçılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi gereken yaşamsal bir şart şurt var. Puro yalnızca lakin yalnızca kokusuz öfkele yakılır! Puro her vakit ya bütan gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo üzere benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler üzere belirti yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını lakırtııcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro dikkat ve ilgi icap. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde yakın. Emniyetli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken şule puroya sütun değinme etmemelidir. Ateşin maviliği purodan beş altı münezzeh tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yöreı kırmızıya döndüğünde kızartma işçiliklemini mebdeardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 radde eğimle, aleve tam değinme etmeyecek şekilde tutun. Bu işçiliklemi yaparken bütün ayağın eşit yanması gerektiği sinein puroyu aynı zamanda düzenli bir şekilde 360 radde döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna natürel alevli çakmalara gereğince beş altı henüz uzakta tutmanızda yarar var. Zira, bu merkez çakmaklar çok güçlüdür ve okkalı yakın tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma işçiliklemi natürel alevli çakmaklarla, beş altı vakit alabilir. Bu müddet size saat kaybı üzere delikükebilir lakin puro sabır ve himmet icap. 5- İyi Yandığını Kontrol Ika Şimdi puroyu nite yaktığınımızı kontrol edelim. Puroyu kızartma işçilikleminden sonrasında elverişsiz çevirip utanmaünüze beş altı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yavaşçe sonuçsuz üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer bütün bacak kıpkırmızı ise yakma işçiliklemini mebdearı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her yöreı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki bütün bacak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu uçınıza gnaşin. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kibrit veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü bayağı dem henüz çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış kol da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yavaşçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, bundan sonra puronuz sineime apiko. Pekâlâ ya siz apiko mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıtoprak çıtoprak sineilmeli. Alacağınız her dem beyninde en azcaından 40 saniye korumak gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara üzere sinemeye çaldatmaışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı sineimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da hoppadak hissedersiniz. İlk başlarda, yalnızca birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı sinemeye devam ederseniz, puro o derece kötülaşır ki hiç sineilemeyecek duruma gelebilir. ıvır zıvır bir uyarı: Puro, sigara üzere ciğere çekilmez. Yaman yavaşçe ağıza doldurulur ve tat kameraların dumanla ikazlmasına destur verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartvizitın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz azca dikkat gösterdiğinizin bir işçilikaretidir. Sönen puronun küllerini hoşça temizleyin. Bunun sinein kürdan üzere bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri hoşça temizlediğinizden emin olduktan sonrasında puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim sinetiğim Toscanello sinein yeni baştan yakma mesele örgütleme etmez. Ancak ahali imalı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda acılık hissedeceğinizi delalet etmek isterim.

Eğer puro kaliteli bir puro ise 15 yıl hatta henüz uzun bir müddet üstelik saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar üzere puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve pekâlâ şense olan 2 şart şurtı mealız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın zeminın suhunet ayarıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız zemin sıcaklığının 16 ila 18 radde beyninde olduğundan emin olmanız gerekiyor. Konut ortamında bu sıcaklığı yakalamanız epey zordur. Bu yüzden zemin sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lüzum yoktur. Ama zahir eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız zeminını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda hiçbir mesele ile katlaşmazsınız. Saklama zeminı sıcaklığında mahiyet mesele zeminın ilgisiz bileğil okkalı har olmasıdır. Çünkü hıfız zeminı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile katlaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise hıfız zeminının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer okkalı kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Kuşkusuz nem hıfız zeminı sıcaklığına gereğince değişme gösterecektir ve bu yüzden bile hıfız zeminı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro hıfız kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde yok ise rastgele bir sonuçsuz geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta sonuçsuz geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız zeminının sonuçsuz geçirmemesi ve buna bağlamlı olarak da kutu sineindeki nem ile sıcaklığın çakılı kalmasıdır. Puro saklamak sinein anahtar sıcaklığı ve nemi çakılı tutmanızı katkısızlayacak pekâlâ sonuçsuz geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En hayırlı humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları pekâlâ sonuçsuz geçirmedikleri sinein başka rakiplerine mefret üstelik atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.